Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βίαιες Ταραχές

Always Outnumbered, Always Outgunned

© 2008 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and Home Box Office® are service marks of Home Box Office, Inc.
Σκηνοθεσία: Γουώλτερ Μόζλι
Σενάριο: Μάικλ Άπτεντ
Έτος: 1
Διάρκεια: 124'
Κατηγορία: Περιπέτεια

«ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ BEST SELLER ΜΑΪΚΛ ΑΠΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΜΟΖΛΙ


Ορισμένες φορές, η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες προκλήσεις. Κάποια απρόσμενα συμβάντα μπορούν να δημιουργήσουν δυνατά σκαμπανεβάσματα ή να «στήσουν» ακόμη και ένα ολόκληρο τείχος μεταξύ εσένα και τις επιθυμίες σου. Για τον Σόκρατες Φορτλοου, οι δυσκολίες αυτές είναι συχνές αλλά όχι και ικανές να κάνουν έναν άντρα με τη δική του ψυχική δύναμη να λυγίσει. Ο Σόκρατες είναι αποφασισμένος να τα ακαταφέρει και αν δεν θέλετε να τον βοηθήσετε, τουλάχιστον μη προσπαθήσετε να τον σταματήσετε.

Αν είστε ένας τραμπούκος που τρομοκρατεί τις γειτονιές, θα πρέπει να λογοδοτήσετε πρώτα σ’ εκείνον. Αν είστε μια όμορφη γυναίκα που αξίζει μεγαλύτερη προσοχή τότε θα την έχετε. Αν πάλι, είστε ο αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος, τότε τα χέρια του σας θα αποτελέσουν εγγύηση για την ασφάλεια σας.

Τα ερωτήματα της ζωής είναι πολλά αλλά το βασικό απόφθεγμα είναι ένα: Αν είσαι μπλεγμένος, τότε προσπάθησε να βρεις καταφύγιο στον πιο ισχυρό. Ο Απλούστατος λόγος είναι ότι μόνο αυτός που επιβιώνει μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για τη δική σου επιβίωση!