Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

10.000 π.Χ.

10,000 B.C.


10,000 BC & Package Design © 2008 Warner Bros. Entertainment Inc. Distributed by Warner Home Video. All rights reserved.
Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμμεριχ
Σενάριο: Ρόλαντ Έμεριχ
Έτος: 2008
Διάρκεια: 104'
Κατηγορία: Περιπέτεια

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΡΩΑΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΡΥΛΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


“Μια ταινία που θα σας συγκλονίσει. To 10,000 π.Χ. θα σας πλημμυρίσει με αδρεναλίνη, από την αρχή μέχρι το τέλος” - Carrie Keagan, NGTV

Ο σκηνοθέτης των blockbuster “Independence Day” και “The Day Αfter Tomorrow”, Ρόλαντ Έμεριχ, παρουσιάζει την αρχή του κόσμου και τη δημιουργία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από την εποχή των μαμούθ, ακολουθεί ένα νεαρό κυνηγό που στην προσπάθειά του να οδηγήσει έναν στρατό μέσα από την έρημο, έρχεται αντιμέτωπος με προϊστορικά πλάσματα και συναντάει μια γυναίκα, η οποία θα σταθεί στο πλευρό του. Σε μια υπερπαραγωγή με εικόνες και ειδικά εφέ που μαγεύουν και μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο άγνωστο και τρομακτικό, οι άπειροι αυτοί πολεμιστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν προϊστορικά αρπακτικά αλλά και να αψηφήσουν τα πιο άγρια στοιχεία της φύσης. Στο τέλος του ηρωικού τους ταξιδιού, ανακαλύπτουν ένα χαμένο πολιτισμό και μαθαίνουν ότι η τελευταία πρόκληση με τη μοίρα βρίσκεται σε μια αυτοκρατορία πέρα από κάθε φαντασία. Εκεί όπου ξεκίνησε ο θρύλος!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

Λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζετε... Ρόλαντ Έμμεριχ