Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Πόλεμος Των Άστρων: Ο Πόλεμος Των Κλώνων

Star Wars: The Clone Wars

Star Wars™: The Clone Wars™ and all characters, names and related indicia are trademarks of & © 2008 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.
Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φιλόνι
Παραγωγή: Στηβ Εκλεσίν
Μουσική: Κέβιν Κίνερ
Σενάριο: Χένρι Γκίλροϊ
Έτος: 2008
Διάρκεια: 95'
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ “ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ” ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΛΟΥΚΑΣ.

“Ο Πόλεμος των Κλώνων αναβιώνει τη δράση του κλασικού έπους Ο Πόλεμος των Άστρων.”  – ASSOCIATED PRESS


Σε ένα γαλαξία, πολύ, πολύ μακριά.... Το έπος Ο Πόλεμος των Άστρων συνεχίζεται σε αυτή την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων από την Lucasfilm Animation! Ο γαλαξίας πλήττεται από τον Πόλεμο των Κλώνων, έναν Εμφύλιο Πόλεμο μεταξύ του στρατού των ανδροειδών, των μοχθηρών Αυτονομιστών, κατά της Γαλαξιακής Δημοκρατίας και των Τζεντάι υπερασπιστών της. Για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην κλιμακούμενη διαμάχη, ο Τζεντάι Άνακιν Σκαϊγουόκερ και η μαθήτριά του, Ασόκα Τάνο, αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας μια αποστολή με απροσδόκητες συνέπειες που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το διαβόητο άρχοντα του εγκλήματος Τζάμπα Δε Χατ. Στο μεταξύ, στο μέτωπο, ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι και ο Μάστερ Γιόντα ηγούνται του στρατού των κλώνων σε μια ιπποτική προσπάθεια να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις της Σκοτεινής Πλευράς. Τα φωτόσπαθα ανάβουν! Μια νέα περιπέτεια ξεκινάει!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008