Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πλαστική Ομορφιά: Η Τρίτη Περίοδος

Nip Tuck: The Complete Third Season

© 2005 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. NO COPYING. SUBJECT TO APPLICABLE LAWS.
Σκηνοθεσία: Various
Έτος: 2005
Διάρκεια: 627'
Κατηγορία: Κοινωνική

6-Disc Set
ΤΟ ΠΙΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Μια τέλεια σειρά για το νυστέρι της Ματαιοδοξίας!


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς “Πλαστική Ομορφιά”.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.


ΔΙΣΚΟΣ 1
Επεισόδιο 1: Μόμμα Μπόουν
Σενάριο:
Ράϊαν Μέρφι
Σκηνοθεσία: Έλοντι Κιν
Σκηνές από το Χειρουργείο
Μεγάλα προβλήματα: Η Τζούλια θέλει να πάρει διαζύγιο, ο Σων προσλαμβάνει νέο συνέταιρο εξαιτίας της αργής ανάρρωσης του Κρίστιαν μετά την επίθεση του Χαράκτη, ενώ μία εξαιρετικά παχύσαρκη γυναίκα, η οποία έχει καθηλωθεί κυριολεκτικά στον καναπέ της, χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση…

Επεισόδιο 2: Κίκι
Σενάριο:
Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Έλοντι Κιν
Εάν οι γιατροί καταφέρουν να εξαφανίσουν την ουλή από το πρόσωπο της Κίκι, τότε ίσως ο αγαπημένος της την δεχτεί πίσω. Η Κίκι είναι ένας γορίλας. Ένα μέλος συμμορίας θέλει να αφαιρέσει τα τατουάζ σε σχήμα δάκρυ που έχει στο σώμα του, τη στιγμή που ο Ματ, μαθαίνοντας για την εγχείρηση της Άβα, προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί της.

Υπότιτλοι: Γαλλικά & Ισπανικά (Επεισόδια Μόνο)

ΔΙΣΚΟΣ 2
Επεισόδιο 3: Ντέρεκ, Άλεξ και Γκάρυ
Σενάριο:
Μπράντ Φάλτσακ
Σκηνοθεσία: Κρέγκ Ζίσκ
Σκηνές από το Χειρουργείο
Τα δύο αδέρφια αρχίζουν να τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, τη στιγμή που τα πρόσωπα δύο νεαρών είναι κολλημένα στα οπίσθια ενός τρίτου ατόμου. Εν τω μεταξύ η συνεχιζόμενη κρίση του Ματ, τον οδηγεί στα άκρα και η οικογένεια ΜακΝαμάρα βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπη με διαφωνίες.

Επεισόδιο 4: Ρία Ρέινολντς
Σενάριο:
Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Γκριρ Σέφαρντ
Μία γυναίκα, θέλοντας να επαναφέρει τη μνήμη του συζύγου της, που πάσχει από Αλτζχάιμερ, ζητά να κάνει εγχείρηση προσώπου. Ο Ματ δίνει μία περιοριστικότατη διαταγή στον Σων, τη στιγμή που ένα αυτοανακυρησσόμενο θύμα του Χαράκτη, ίσως και να μην αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 5: Γκράνβιλ Τραπ
Σενάριο:
Σών Τζαμπλόνσκι 
Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα
Εμφανίζεται ακόμα ένα θύμα του Χαράκτη και αυτή τη φορά η αστυνομία συλλαμβάνει άμεσα τον ύποπτο των συνεχόμενων επιθέσεων. Το όνομα του υπόπτου: Κρίστιαν Τρέι.

Υπότιτλοι: Γαλλικά & Ισπανικά (Επεισόδια Μόνο)

ΔΙΣΚΟΣ 3
Επεισόδιο 6: Φρακενλάουρα
Σενάριο:
Χάνκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Σκηνές από το Χειρουργείο
Φτάνοντας στον πάτο. Η επιχείρηση πέφτει κατακόρυφα μετά την σύλληψη του Κρίστιαν κι έτσι οι χειρούργοι αναλαμβάνουν δουλειές που μόνο να τις απεύχονται θα μπορούσαν. Ανάμεσα σε αυτές: Η διόρθωση της εργασίας ενός τεχνικού νεκροθαλάμου, ο οποίος ένωσε τα κομμάτια μιας πεθαμένης κοπέλας προκειμένου να δημιουργήσει το κορίτσι των ονείρων του…

Επεισόδιο 7: Μπεν Γουάιτ
Σενάριο:
Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα
Ένας άντρας με Διαταραχή Ταυτότητας της Σωματικής του Ακεραιότητας χρειάζεται εγχείρηση στο πόδι. Ο Σων αναζητά την ολοκλήρωσή του, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων, ενώ η επιχείρηση spa της Τζούλια εμπορεύεται μία καινούργια κρέμα προσώπου με ένα νέο ενεργό συστατικό.

Επεισόδιο 8: Τόμμυ Μπόλτον
Σενάριο:
Μπράντ Φάλτσακ
Σκηνοθεσία: Γκάι Φέρλαντ
Οικογενειακοί δεσμοί. Ο Σων χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο, φιλοξενεί την Μορέτις. Ο Κρίστιαν προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την μητέρα του, η Τζούλια έλκεται από τον Κουέντιν και ένα αγόρι με Σύνδρομο Ντάουν επιθυμεί να μοιάζει περισσότερο με την οικογένειά του…

Υπότιτλοι: Γαλλικά & Ισπανικά (Επεισόδια Μόνο)

ΔΙΣΚΟΣ 4
Επεισόδιο 9: Χάνα Τεντέσκο
Σενάριο:
Σών Τζαμπλόνσκι 
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Ένα καινούργιο πρόσωπο: Μία παραμορφωμένη γυναίκα είναι υποψήφια για μια επικίνδυνη μεταμόσχευση προσώπου. Μία καινούργια ζωή: Ο Σων ίσως χρειαστεί να κρυφτεί και αυτός με την προστατευόμενη μάρτυρα, Νικόλ. Μία καινούργια σύζυγος: Η αρραβωνιαστικιά του Κρίστιαν, Κίμπερ, του ετοιμάζει μία έκπληξη πριν από το γάμο.

Επεισόδιο 10: Μάντισον Μπεργκ
Σενάριο:
Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γειτάνες
Όλα τα προ του γάμου δύσκολα: Ο Κρίστιαν και η Κίμπερ είναι απασχολημένοι με τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου, ενώ ταυτόχρονα είναι περικυκλωμένοι από ασάφειες και κρίσεις εμπιστοσύνης. Ο Ματ βρίσκεται κάτω από την επιρροή κάποιων σκίνχεντ.

ΔΙΣΚΟΣ 5
Επεισόδιο 11: Άμπυ Μέις
Σενάριο:
Χάνκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Αυτοπεποίθηση ώρα μηδέν. Ο Κρίστιαν λέει πως δεν ενοχλήθηκε που η Κίμπερ τον παράτησε κατά την διάρκεια του μυστηρίου, όμως οι πράξεις του δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Ο Σων γίνεται έξαλλος από την δίωξη της Τζούλια από τον Κουεντίν.

Επεισόδιο 12: Σαλ Περρί
Σενάριο:
Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Νάττερ
Ένα αεροπλάνο συντρίβεται και ο Σων, η Τζούλια και ο Κρίστιαν βρίσκονται ανάμεσα στους εθελοντές που σπεύδουν να δουλέψουν με τους επιζώντες. Ανάμεσα στους δηλωμένους επιβάτες της πτήσης βρίσκεται και η μητέρα της Τζούλια.

Επεισόδιο 13: Τζόυ Κρίνγκλ
Σενάριο:
Σών Τζαμπλόνσκι & Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Γκριρ Σέφαρντ
Σκηνές από το Χειρουργείο
Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή! Η Τζούλια έρχεται αντιμέτωπη με μία απρόσμενη εγκυμοσύνη. Την ίδια στιγμή, ο κύριος και η κυρία Κρίνγκλ μένουν έκπληκτοι όταν ανακαλύπτουν πως η κυρία Κρίνγκλ είναι έγκυος χωρίς να το γνωρίζει - αποτέλεσμα ενός προ δεκαετίας μυστικού της…

ΔΙΣΚΟΣ 6
Επεισόδιο 14: Τσέρυ Πεκ
Σενάριο:
Μπραντ Φάλτσακ & Χανκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Κρέγκ Ζισκ
Θεραπεία: Ο Ματ γίνεται φίλος με έναν από τους πελάτες του και η Κίμπερ, παραμορφωμένη από τον Χαράκτη , εντοπίζεται και υπόκειται σε παλινορθωτικές διαδικασίες. Αποκάλυψη: Η Κιτ φέρνει στο φως ενδείξεις που σοκάρουν και ταυτόχρονα αποδεικνύουν πως ο Κουεντίν δεν είναι ο Χαράκτης.

Επεισόδιο 15: Κουεντίν Κόστα
Σενάριο & Σκηνοθεσία:
Ράϊαν Μέρφι
Αναρωτηθήκατε. Όλοι αναρωτηθήκαμε. Ορίστε λοιπόν και η απάντηση: Η ταυτότητα του Χαράκτη. Η αποκάλυψη όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και φυσικά… ο κίνδυνος παραμονεύει. Εν τω μεταξύ ο Ματ και η Τσέρυ υπόκεινται σε μία επίπονη διαδικασία.