Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Χάρι Πότερ Και Οι Κλήροι Του Θανάτου TM Μέρος Ά

Harry Potter And The Deathly Hallows TM Part 1

HARRY POTTER characters, names and related indicia are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © J.K. Rowling. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 © 2010, Package Design © 2011 Warner Bros. Entertainment Inc. Distributed by Warner Home Video. All rights reserved.

Το πρώτο μέρος του επικού φινάλε!

“ Η ΠΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΡΤΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.” – LISA SCHWARZBAUM, ENTERTAINMENT WEEKLY

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ

O Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη ξεκινούν την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού της αθανασίας του Βόλντεμορτ – των Πεμπτουσιωτών.  Χωρίς  καθοδήγηση και κυνηγημένοι, οι τρεις φίλοι θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά… όμως οι Σκοτεινές Δυνάμεις, απειλούν να τους καταστρέψουν.

Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο. Ο πόλεμος που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και ο Βόλντεμορτ έχει αναλάβει τον έλεγχο του Υπουργείου Μαγείας και του Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Ο Εκλεκτός μετατρέπεται σε θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι κυνηγούν τον Χάρι προκειμένου να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ... ζωντανό.


    2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ OSCAR® 2011
  • (ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΦΦΕ)