Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο

Temple Grandin

© 2011 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related service marks are the property of Home Box Office, Inc. Distributed by Warner Home Video. All rights reserved.
Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον
Έτος: 2011
Διάρκεια: 103'
Κατηγορία: Βιογραφία Κοινωνική

Ο αυτισμός της έδωσε ένα όραμα. Εκείνη του έδωσε φωνή.

“ΑΠΑΡΑΜΜΙΛΗ ΔΥΝΑΜΗ… ΜΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ” - Variety

Με πρωταγωνιστές την βραβευμένη με Emmy® Κλαιρ Ντέινς (Ρωμαίος + Ιουλιέτα), τη Τζούλια Ορμόντ (Η Απίστευτη Ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον), τον Ντέιβιντ Στράθερν (Καληνύχτα και Καλή Τύχη), και την υποψήφια για Emmy® Κάθριν Ο’ Χάρα (Σκυλίσια Ζωή), η βραβευμένη με Emmy® ταινία Temple Grandin σκιαγραφεί την υπομονή και επιμονή μια γυναίκας που παλεύει με τις προκλήσεις και την απομόνωση του αυτισμού μια περίοδο που η συγκεκριμένη πάθηση ήταν ακόμα άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Η ταινία περιγράφει την έγκαιρη διάγνωση της Τέμπλ; την προβληματική της ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων; την αμέριστη συμπαράσταση που είχε από τη μητέρα της (Ορμόντ), τη θεία της (ο’ Χάρα) και τον δάσκαλο της (Στράθερν); και την εξέλιξη της σε μια γυναίκα με εκπληκτική ευαισθησία και κατανόηση της συμπεριφοράς των ζώων.ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ 2011 ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (ΚΛΑΙΡ ΝΤΕΪΝΣ)
7 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΜΜΥ (ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Α' & Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ)