Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

True Blood Η Τέταρτη Περίοδος

True Blood The Complete Forth Season

©2012 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related service marks are the property of Home Box Office, Inc. Distributed by Warner Home Video. All rights reserved.
Έτος: 2012
Διάρκεια: 632'
Κατηγορία: Τρόμου Βαμπίρ

5-Disc Set

“...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ...ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΛΟΚH... ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΣΤ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ...” – USA TODAY

Μια ακόμα υπερφυσική δύναμη εμφανίζεται στο Μπον Τεμπς – μαγεία – και η ζωή των κατοίκων θα αλλάξει για πάντα. Η Σούκι βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο – διχασμένη ανάμεσα στον εκδικητικό Μπιλ, τον νέο Βασιλιά Βρικόλακα του Μισισιπή και τον Έρικ που δεν είναι πλέον αυτός που ήταν.

Με αρχηγό μια χαρισματική μάγισσα τη Μάρνι, που απειλεί να εξαφανίσει οποιονδήποτε ζωντανό ή νεκρό που θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της, μια παντοδύναμη συναγωγή μάγων δελεάζουν τους Λαφαγιέτ, Τάρα και Ιησού προσφέροντάς τους υπερφυσικές δυνάμεις. Η Τζέσικα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή της νοικοκυράς, ενώ ο Τζέισον βρίσκεται μόνος και παγιδευμένος σε εχθρικό έδαφος.

Η Αρλίν και ο Τέρι συμβιβάζονται με το περίεργο μωρό τους ενώ ο Αλσάιντ μπλέκεται σε μια παλιά υπόθεση. Και ενώ παλιές συμμαχίες καταρρέουν και νέες σχέσεις δημιουργούνται, η τέταρτη περίοδος του True Blood αποδεικνύει περίτρανα ότι κανένας δεν είναι ασφαλής όταν η μαγεία στροβιλίζεται ανάμεσά τους.