Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

JACEΗ ζωή, μια περιπέτεια πέρα από τα όρια.

Στα εφτά του χρόνια ο J.a.c.e. βρίσκεται να ορφανεύει και δεύτερη φορά, όταν γίνεται μάρτυρας της μαζικής δολοφονίας των δικών του στο Αργυρόκαστρο, και πέφτει στα χέρια των δολοφόνων – μιας σπείρας που «εξάγει» παιδιά για κάθε πιθανή εκμετάλλευση (μελλοντικούς ζητιάνους αλλά και πρώτη ύλη του εμπορίου οργάνων). Ο J.a.c.e. θα καταλήξει στην Αθήνα, παιδί των φαναριών κι αμέσως έπειτα παιδί του αναμορφωτηρίου, για να περάσει αργότερα στην υπηρεσία σκοτεινών «κυρίων», μέσα σ’ έναν υπόκοσμο που δεν του εξασφαλίζει τίποτ’ άλλο, παρά μόνο αδιάκοπες, βίαιες απώλειες. Στο πρόσωπο της Μαρίας, θα βρει τον αληθινό έρωτα και το όνειρο μιας οικογένειας, καθώς βρίσκεται αναγκασμένος να την προστατέψει, κι αυτήν και το παιδί της, από τις ίδιες συμμορίες που τον καταδιώκουν από μικρό.

Το σύνδρομο του Μπερδεμένου Ελέφαντα περιγράφει τους νεαρούς ελέφαντες που μένουν ορφανοί από μικροί και εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά. Έτσι και ο Jace: θαρραλέος μέσα σε μία σκληρή πραγματικότητα, έρχεται πρόωρα αντιμέτωπος με ένα δίκτυο αδίστακτων παρανόμων απέναντι στους οποίους προσπαθεί να αντιπαραταχτεί και να ξεφύγει.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη
www.jace.gr
http://www.facebook.com/JaceFilm

Το «J.A.C.E.» συγκλονίζει και κερδίζει τους θεατές.
  Κριτικές Κοινού:
 • «Μόλις επέστρεψα σπίτι αφού παρακολούθησα το J.A.C.E. και ακόμα γυρνάει η ταινία στο μυαλό μου! Σας ευχαριστώ όλους, είστε καταπληκτικοί!»
 • «Μια ταινία που σε παίρνει μαζί της, σε κρατάει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε παρασέρνει σ’ έναν διαφορετικό κόσμο! Τη σκέφτεσαι για μέρες...»
 • «Συγκλονιστικό! Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα από μια πιο ρεαλιστική οπτική γωνία...»
 • «Η καλύτερη ελληνική ταινία που έχω δει! Θίγει προβλήματα της κοινωνίας μας και τα παρουσιάζει με αληθινό και ωμό τρόπο, έτσι όπως ακριβώς είναι!»
 • «Εξαίρετες ερμηνείες, άριστο σενάριο, φανταστική σκηνοθεσία... Θερμά συγχαρητήρια»

 • www.facebook.com/jacefilm
  Δημοσιογραφικές Κριτικές:
 • «Κινηματογραφικό αριστούργημα, μια απόλυτα συναρπαστική και απρόβλεπτη μορφή ελληνικής τέχνης»
  - Yoshi Yatabe, Διευθυντής Προγράμματος Φεστιβάλ του Τόκιο

 • «Το «J.A.C.E.» δεν το βλέπεις απλά, το νιώθεις να διεισδύει μέσα σου... Το ελληνικό σινεμά όπως δεν το έχεις φανταστεί, βάζει φωτιά στην οθόνη από τις 8 Νοεμβρίου»
  - Τάσος Θεοδωρόπουλος, www.newsbomb.gr

 • «Το J.A.C.E. κατάφερε να με συνεπάρει τόσο, ώστε να ξεχάσω για λίγο τον ζόφο που έχει καταντήσει η καθημερινότητά μας. Κάτι τέτοιο απαιτεί, πιστεύω, μαγικές σχεδόν ικανότητες».
  - Χρήστος Χωμενίδης, www.protagon.gr

 • «Επιτέλους βλέπουμε μια ελληνική ταινία με story, με υπόθεση, με μύθο... με κλιμακώσεις εξαίρετες».
  - Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Ελεύθερος Τύπος

 • «Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης οργανώνει με επιδεξιότητα μια ογκώδη παραγωγή, αποσπά πολύ καλές ερμηνείες από το σύνολο σχεδόν των ηθοποιών του, αποφεύγει τα στερεότυπα είτε με σεναριακές παρεκβάσεις είτε με αισθητικές υπερβάσεις, προτείνει μια ανάγνωση του ξένου, του Aλλου, του διαφορετικού, με ένταση, τραχύτητα, τόλμη.»
  - Μαρία Κατσουνάκη, Καθημερινή