Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

The Matrix Revolutions

The Matrix Revolutions

The Matrix Revolutions © 2003 Village Roadshow Filns (BVI) limited. Package Design & Supplementary Material Compilations © 2004 Warner Bros. Entertainment, Inc. All Rights Reserved.
Παραγωγή: Τζοέλ Σίλβερ
Μουσική: Ντον Ντέϊβις
Σενάριο: Άντι & Λάρι Γουακόφσκι
Έτος: 1
Διάρκεια: 129'
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας

Οι Άντυ Και Λάρρυ Γουακόφσκι, Ξεπέρασαν Κάθε Όριο, Με Την Τρομακτική Δράση, Του Τελευταίου Μέρους, Που Ολοκληρώνει Τη Θεαματική Τριλογία Τους!

Νίο. Τρίνιτι. Μορφέας. Οι τρεις δημοφιλείς ήρωες, πρωταγωνιστούν, μαζί με τους πιστούς συντρόφους τους, στην τελική αναμέτρηση του Ανθρώπου εναντίον των Μηχανών, στο τρίτο και τελευταίο μέρος της επικής τριλογίας Τhe Matrix”. Το αποτέλεσμα για το ανθρώπινο γένος, θα είναι οριστικό: Νίκη ή Αφανισμός! Για τον Νίο ειδικά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φθάσει εκεί, όπου κανένας άλλος, μέχρι σήμερα, δεν έχει πάει στην καρδιά της Πόλης των Μηχανών! Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος, σε μια καταιγιστική μονομαχία, με τον «ιθύνοντα νου» του σατανικού σχεδίου αποστασίας, τον πανίσχυρο Κύριο Σμιθ! Δείτε τώρα, από τους σεναριογράφους και σκηνοθέτες Αδελφούς Γουακόφσκυ και τον παραγωγό Τζόελ Σίλβερ, το τελευταίο μέρος της θεαματικής τριλογίας,
με τα ίδια εντυπωσιακά οπτικά εφέ και την κατακλυσμιαία δράση, των δύο πρώτων ταινιών!

Κινηματογραφική Προβολή Στην Αμερική: 11 Μαϊου 2003
Κινηματογραφική Προβολή Στην Ελλάδα: 5 Νοεμβρίου 2003