Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Μεγάλος Αμαρτωλός

White Heat

Supplementary Material Compilation © 2005 Turner Entertainment Co. Package Design © 2005 Turner Entertainment Co. and Warner Bros. Entertainment Inc.
Σκηνοθεσία: Ραούλ Γουόλς
Έτος: 1
Διάρκεια: 108'
Κατηγορία: Δράμα

Ο Κακοποιός Κόντι Τζάρετ, το ψυχωτικό αυτό απόβρασμα της κοινωνίας, δεν τρέφει αισθήματα για κανέναν, παρά μόνο για την σκληροτράχηλη μητέρα του.

Μετά τον «Εχθρό της Κοινωνίας», ο Τζέιμς Κάγκνεϊ, δίνει για μια ακόμη μια φορά ένα συναρπαστικό ρεσιτάλ ερμηνείας, υποδυόμενος ένα ψυχωτικό, απόβρασμα της κοινωνίας, τον Κόντι Τζάρετ, που δεν τρέφει αισθήματα για κανέναν, παρά μόνο για την σκληροτράχηλη μητέρα του. Επιδέξια σκηνοθετημένο από τον Ραούλ Γουόλς, αυτό το γεμάτο εναλλαγές, θρίλερ, ξεδιπλώνει τα οδυνηρά βιώματα του Τζάρετ στη φυλακή. Ο εγκληματίας και κεντρικός ήρωας είναι μια ζωντανή ψυχολογική βόμβα , παραδομένος στα ανεξέλεγκτα ένστικτα του. Η ηδονή που θα νοιώσει δολοφονώντας τον συνεργό του, η αποστροφή του από την αισθησιακή σύζυγο του και η εξάρτηση του από τα στοργικά λόγια της μητέρας του, όχι μόνο θα σας καθηλώσουν, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σας, αλλά θα σας κάνουν να νοιώσετε πως βρίσκεστε κι εσείς οι ίδιοι, στην κορυφή του κόσμου.
Προτεινόμενη για Oscar® Σεναρίου 1950.