Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λάρι Μπερντ: Ο Αθλητής Θρύλος

Larry Bird A Basketball Legend

© 1991. 2004 ΝΒΑ Entertainment. All rights reserved. Distributed by Warner Home Video, A Warner Bros Entertainment Company.
Έτος: 1
Διάρκεια: 61'
Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ

Παρακολουθήστε τη συναρπαστική εξέλιξη της πορείας της ζωής του Λάρι Μπερντ, από την εποχή των παιδικών του χρόνων μέχρι την καταξίωσή του στο στερέωμα του ΝΒΑ.

Ένα μοναδικό DVD αφιερωμένο στον Λάρι Μπερντ, έναν από τους πραγματικούς αστέρες του ΝΒΑ. Μέσα από εκπληκτικά στιγμιότυπα των αγώνων του και αποκλειστικές συνεντεύξεις, θα παρακολουθήσετε τη συναρπαστική εξέλιξη της πορείας της ζωής του Λάρι Μπερντ, από την εποχή των παιδικών του χρόνων μέχρι την καταξίωσή του στο στερέωμα του ΝΒΑ. Διαθέτοντας μια εκπληκτική αίσθηση του χώρου του γηπέδου και την ικανότητα να σκοράρει απ’ οποιοδήποτε σημείο, ο Λάρι Μπερντ εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του αθλήματος. Αυτά, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό ήθος του και την οξύνοια που τον διέκριναν, συνέβαλαν ώστε να «αφοπλίζει» τους αντιπάλους του και να οδηγήσει τους Boston Celtics στην κορυφή των ομάδων του ΝΒΑ. Ο Λάρι Μπερντ κέρδισε τρία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ και τρία έπαθλα MVP. Ανακαλύψτε τον άνθρωπο πίσω από τον μύθο, την πορεία της ζωής του από το French Lick της πολιτείας της Λουιζιάνα και την ένδοξη περίοδο των κολεγιακών του χρόνων μέχρι την 13χρονη καριέρα του με τους Celtics.