Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπόμπυ Ντήρφηλντ: Μια Στιγμή…Μια Ζωή

Bobby Deerfield

Bobby Deerfield and Supplementary Material Compilation © 1977 Warner Bros Entertainment Inc. and Columbia Pictures Industry Inc. Package Design © 2005 Warner Bros Entertainment Inc.
Σκηνοθεσία: Σύντνεϋ Πόλακ
Παραγωγή: Σίντνεϊ Πόλακ
Σενάριο: Άλβιν Σάρτζεντ
Έτος: 1
Διάρκεια: 119'
Κατηγορία: Δράμα

Γνώριζε Μόνο Για Το Θάνατο. Εκείνη Του Δίδαξε Τη Ζωή.

Το παραμικρό λάθος και είναι νεκρός! Ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού, μια σπασμωδική κίνηση, η παραμικρή παρέκκλιση από την προδιαγεγραμμένη πορεία και ο Μπόμπυ Ντήρφηλντ, οδηγός της Φόρμουλα 1, θα τερματίσει... στον άλλο κόσμο! Παράτολμος λάτρης της ταχύτητας, ο Μπόμπυ γνωρίζει πώς να κρύβει τα συναισθήματά του και να ξεχνά το παρελθόν, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Λίλιαν, μια γυναίκα γεμάτη πάθος και αισιοδοξία, μια γυναίκα που θα του διδάξει να ζει τη ζωή χωρίς όρια.
Ο Αλ Πατσίνο «πιλοτάρει» ένα ρομαντικό ρόλο ενσαρκώνοντας τον ριψοκίνδυνο Μπόμπυ Ντήρφηλντ και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Άλβιν Σάρτζεντ και Σίντνεϊ Πόλακ υπογράφουν αντίστοιχα το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας ερωτικής ιστορίας με φόντο τις ξέφρενες ταχύτητες του κόσμου της Φόρμουλα 1. Στο πλάι του η Μάρθα Κέλερ υποδύεται τη γυναίκα που θα του διδάξει τα μυστικά της καρδιάς. Μια ταινία – πραγματικός πρωταθλητής στον έρωτα!