Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πανικός Στη Γουόλ Στριτ

Barbarians At The Gate

© 2004 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Distributed by Warner Home Video, a Warner Bros. Entertainment Company.
Σκηνοθεσία: Γκλεν Τζόρνταν
Έτος: 1
Διάρκεια: 107'
Κατηγορία: Κομεντί

Μπορεί να συμπεριφέρονται με τακτ και ευγένεια και να είναι πάντα καλοντυμένοι, όμως αν προσέξετε λίγο καλύτερα, θα δείτε ... μια ορδή βαρβάρων προ των πυλών! Ένας αμείλικτος πόλεμος στη κούρσα για τη νίκη στη ζούγκλα της Γουόλ Στριτ.

Η δεκαετία του ’80... μια εποχή που πρόσφερε πολλές ευκαιρίες για να πλουτίσει κανείς. Όμως ο Φ. Ρος Τζόνσον, διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρίας R.J.R. Nabisco έχει την πρόθεση να αποκτήσει μια περιουσία. Όταν ο Τζόνσον (Τζέιμς Γκάρνερ) αποφασίζει να αγοράσει τα συνεταιρικά μερίδια των μετόχων με σκοπό να καταστεί ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης της εταιρίας, κανένας δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ο Τζόνσον γνωρίζεται με τον Χένρι Κράβις (Τζόναθαν Πράις), «μάστορα» στις εξαγορές επιχειρήσεων, όμως ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να χάσει την εταιρία του εξαιτίας του αριβισμού του Κράβις, αποφασίζει τελικά να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έχοντας στο πλάι του τον Πίτερ Κοέν (Πίτερ Ρίγκερτ). Παρόλα αυτά ο Κράβις αποφασίζει να μην καταθέσει τα όπλα και να κινηθεί από μόνος του. Αυτό που επακολουθεί είναι ένας αμείλικτος πόλεμος για να ανακηρυχθεί τελικά ένας μόνο νικητής στη ζούγκλα της Γουόλ Στριτ. Μπορεί να συμπεριφέρονται με τακτ και ευγένεια και να είναι πάντα καλοντυμένοι, όμως αν προσέξετε λίγο καλύτερα, θα δείτε ... μια ορδή βαρβάρων προ των πυλών!