Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σούπερμαν 4

Superman IV: The Quest For Peace

SUPERMAN, SUPERMAN IV and all related characters, names and indicia are trademarks of DC Comics © 1987, 2001, Program Content © 2005 Warner Home Video, a Warner Bros. Entertainment Company.
Σκηνοθεσία: Σίντνεϋ Φιούρι Τζ.
Παραγωγή: Μεναχέμ Γκολάν
Σενάριο: Λόρενς Κόνερ
Έτος: 1
Διάρκεια: 86'
Κατηγορία: Φαντασίας

Ο Κρίστοφερ Ριβ, ξαναφορά την αγαπημένη του κάπα και ενσαρκώνει τον ατσάλινο ήρωα. Η αναζήτησή σας για δράση και έντονες συγκινήσεις πέρα από τα όρια μόλις τελείωσε!

Για τέταρτη φορά, ο Κρίστοφερ Ριβ, όχι μόνο φορά την κάπα του θρυλικού σουπερήρωα, αλλά συνέβαλε και στο προκλητικό θέμα του φιλμ: τον πυρηνικό αφοπλισμό. «Για μένα η συγκεκριμένη ταινία με αγγίζει πιο πολύ από τις άλλες», είχε πει ο Ριβ, «αντανακλά τον πραγματικό ρόλο του Σούπερμαν και τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του». Πράγματι ο Σούπερμαν έχει να κάνει πολλά. Προκειμένου να δημιουργήσει έναν ιδανικό κόσμο για τους εμπόρους πυρηνικών όπλων, ο πανούργος εγκληματίας Λεξ Λούθορ (Τζιν Χάκμαν) κατασκευάζει την υπέρτατη πρόκληση για τον Ατσάλινο Ήρωα: τον Πυρηνικό Άνθρωπο, έναν βιο-οργανισμό που κινείται με ραδιενέργεια (Μαρκ Πίλοου). Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους είναι αναπόφευκτη και πέρα από κάθε φαντασία καθώς ο Σούπερμαν θα σώσει το Άγαλμα της Ελευθερίας, θα ματαιώσει έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας και θα ανοικοδομήσει το κατεστραμμένο Σινικό Τείχος. Η αναζήτησή σας για δράση και έντονες συγκινήσεις πέρα από τα όρια μόλις τελείωσε!