Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Άνθρωπος Σκιά Στη Μικρή Πόλη

The Thin Man Goes Home

The Thin Man Goes Home © 1944, Supplementary Material Compilation © 2005 Turner Entertainment Co. Package Design © 2005 Turner Entertainment Co. and Warner Bros Entertainment Inc.
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Θορπ
Παραγωγή: Έβερετ Ρίσκιν
Σενάριο: Ρόμπερτ Ρίσκιν και Ντουάιτ Τέιλορ
Έτος: 1
Διάρκεια: 96'
Κατηγορία: Μυστηρίου

Οι κοσμοπολίτες διώκτες του εγκλήματος, ταξιδεύουν στο Σίκαμορ Σπρινγκς, τη γενέτειρα πόλη του Νικ.

Οι περιπέτειες συνεχίζονται για τον Νικ και τη Νόρα. Τώρα είναι καιρός να συναντήσουν τους... νομιμόφρονες! Οι κοσμοπολίτες διώκτες του εγκλήματος αφήνουν τον μικρό Νίκι Τζούνιορ στο οικοτροφείο, παίρνουν μαζί τους τον Άστα και ταξιδεύουν στο Σίκαμορ Σπρινγκς, τη γενέτειρα πόλη του Νικ.
Βέβαια, όπου πηγαίνουν, ο... φόνος τους ακολουθεί, όπως συμβαίνει και σ’ αυτή τη πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Ο Άνθρωπος Σκιά». Τώρα ο Νικ μπορεί να κάνει επίδειξη του... αστυνομικού του δαιμόνιου στους γονείς του (Χάρρυ Ντέιβενπορτ και Λουσίλ Γουάτσον) καθώς ο μυστηριώδης θάνατος ενός καλλιτέχνη ταράζει την ηρεμία της μικρής πόλης. Ο Νικ (Γουίλιαμ Πάουελ) είναι αποφασισμένος να ρίξει φως στην υπόθεση και μάλιστα χωρίς τη συνήθη... πόση οινοπνευματωδών. Το ίδιο αποφασισμένη είναι και η Νόρα, που θα βρεθεί στο κατόπι ενός πιθανού υπόπτου και θα προκαλέσει αναβρασμούς πάντα όμως με την... ετοιμόλογη τσαχπινιά της. Βολευτείτε σαν στο σπίτι σας, λάτρεις των αστυνομικών μυστηρίων!