Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Third Watch Η Πρώτη Περίοδος (Επεισόδια 16-19)

Third Watch The First Season (Episodes 16-19)

Third Watch © 2000, Package Design © 2006 Warner Bros Entertainment Inc. Distributed by Warner Home Video, a Warner Bros. Entertainment Company.
Παραγωγή: Κρίστοφερ Τσουλάκ
Έτος: 1
Διάρκεια: 172'
Κατηγορία: Περιπέτεια

Οι παραγωγοί Τζον Ουέλς και Κρίστοφερ Τσουλάκ δημιουργούν έναν νέο κόσμο περιπέτειας, δράσης και απροσδόκητων επεισοδίων. Έναν κόσμο, που ξεπερνάει τα όρια και την ένταση της "Εντατικής" (ER).

16. ΦΥΣΗ Ή ΑΝΑΤΡΟΦΗ
Σενάριο:
Τέρι Κοπ / Σκηνοθεσία: Κλαρκ Τζόνσον
Οι φιλότιμες προσπάθειες των Ντοκ και Κάρλος καταλήγουν στον… θάνατο ενός αγοριού. Ο Μπόσκο, ενώ βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, δεν διστάζει να ληστέψει… κάποιους επίδοξους ληστές. Ο Ντόχερτι αντιμετωπίζει σοβαρές συνέπειες από τα χρέη του στον τζόγο εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του γιου του.

17. ΟΧΑΪΟ
Σενάριο:
Τζον Ρομάνο / Σκηνοθεσία: Μάικλ Φιλντς
Καθηλωμένοι στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή ενός δημόσιου διαλόγου μεταξύ γερουσιαστών, οι αστυνομικοί αντιπαραθέτουν τις απόψεις τους για την πολιτική ενώ οι νοσοκόμοι των επειγόντων περιστατικών θυμούνται τις χειρότερες στιγμές της δουλειάς τους.

18.  ΑΝΔΡΕΣ
Σενάριο:
Λανς Τζεντίλε / Σκηνοθεσία: Γκι Νόρμαν Μπι
Ο Κάντιμαν επιστρέφει στη δουλειά – και στις παλιές συνήθειές του. Ο Ντοκ υπερβαίνει τα όρια προκειμένου να σώσει τον ετοιμοθάνατο πατέρα του. Ο Ντόχερτι υπόσχεται σε έναν βαριά τραυματισμένο εργάτη εργοστασίου πως θα υποστεί ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του.

19. ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Σενάριο:
Τζον Γουέλς / Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τσούλακ
Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν μαζικές έρευνες για να εντοπίσουν ένα μωρό, που εξαφανίστηκε από τη σκηνή ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Ο Σάλι έρχεται σε βίαιη αντιπαράθεση με τον πρώην πνευματικό του. Ο Κάρλος πρόκειται να γίνει πατέρας προς απογοήτευση του Ντοκ. Η Μοράλες και ο Ντοκ «ζυγίζουν» την επόμενη κίνησή τους.