Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Third Watch Η Πρώτη Περίοδος (Επεισόδια 20-22)

Third Watch The First Season (Episodes 20-22)

Third Watch © 2000, Package Design © 2006 Warner Bros Entertainment Inc. Distributed by Warner Home Video, a Warner Bros. Entertainment Company.
Παραγωγή: Κρίστοφερ Τσουλάκ
Έτος: 1
Διάρκεια: 129'
Κατηγορία: Περιπέτεια

Οι παραγωγοί Τζον Ουέλς και Κρίστοφερ Τσουλάκ δημιουργούν έναν νέο κόσμο περιπέτειας, δράσης και απροσδόκητων επεισοδίων. Έναν κόσμο, που ξεπερνάει τα όρια και την ένταση της "Εντατικής" (ER).

20. ΧΙΛΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΣ
Σενάριο:
Τζον Ρίντλεϊ / Σκηνοθεσία: Μάικλ Φιλντς
Δύο κακοποιημένα αγόρια ψεύδονται σχετικά με το ξέσπασμα φωτιάς σ’ ένα ξενοδοχείο, που έχει ως τραγική κατάληξη τον θάνατο της μητέρας τους. Για μια ακόμη φορά, ο Ντέιβις βοηθά τον Μάλκομ. Ο Κάρλος συμβουλεύει την Βάντζι να μην κρατήσει το μωρό. Ο Ντοκ και η Μοράλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

21. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ
Σενάριο:
Έντουαρντ Άλεν Μπερνέρο / Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μισιάνο
Ο Μπόμπι σώζει έναν κλέφτη αυτοκινήτων, όταν ο τελευταίος βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα φλεγόμενο όχημα. Η Βάντζι παραπονιέται στους προϊσταμένους του Κάρλος. Ο Ντέιβις παρακωλύει τις έρευνες για διαφθορά σχετικά με τον Κάντιμαν. Ο Μπόμπι πληροφορείται πως ο Μάτι… ζητιανεύει. Και ο Μπόσκο, με επίσημο ένδυμα, καταφθάνει στην όπερα μαζί με την Νικόλ.

22. ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
Σενάριο:
Τζον Γουέλς / Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τσούλακ
Ο Ντόχερτι έχει μια έντονη αντιπαράθεση με έναν πρώην πυροσβέστη. Η Γιόκας είναι έγκυος. Η Μοράλες και ο Ντοκ μετακομίζουν στο καινούριο τους διαμέρισμα. Ο Ντέιβις γιορτάζει την… παραμονή του στο αστυνομικό σώμα για έναν ολόκληρο χρόνο!