Αλφαριθμητική αναζήτηση

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μην Τρελαίνεσαι: Η Πέμπτη Περίοδος (Επεισόδια 1-6)

Curb Your Enthusiasm: The Complete Fifth Season (Episodes 1-6)

2006 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO and Curb Your Enthusiasm® are service marks of Home Box Office. Inc. © Distributed by Audio Visual Enterprises S.A. All rights reserved.
Παραγωγή: Λάρυ Ντέιβιντ
Έτος: 1
Διάρκεια: 178'
Κατηγορία: Κωμική

Η Πέμπτη Τηλεοπτική Περίοδος της κωμωδίας που «ξετρέλανε» τον κόσμο. Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης τηλεοπτικής σειράς και πολλές άλλες διακρίσεις.

Επεισόδιο 1: «TO ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, ΛΑΡΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ»
Μια επιθανάτια εμπειρία δίνει την αφορμή στον Λάρυ να ξεκινήσει μια διαδικασία αυτογνωσίας η οποία έχει επώδυνες συνέπειες μετά την αποκάλυψη ενός συνταρακτικού μυστικού από τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Λίο βαφτίζει ένα από τα νέα του  σάντουιτς με το όνομα του Λάρυ αλλά τα συστατικά του, δεν αρέσουν στον τελευταίο….
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπ.Γουάιντι

Επεισόδιο 2: «ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ»
Ο Λάρυ προσλαμβάνει ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ για να αποκρύψει στοιχεία από το παρελθόν του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αναλαμπές που του προκαλούνται όταν η Γουάντα αποκαλεί τον σκύλο που μόλις υιοθέτησε «Ρατσιστή» και μαθαίνει ότι παλιά θεωρείτο «Φίλος Λεσβίων», τον αναστατώνουν..
Σκηνοθεσία: Λάρυ Τσάρλς

Επεισόδιο 3: «ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»
Ο Λάρυ κάνει δώρο ένα σουτιέν στην υπηρέτρια τους, γεγονός που προκαλεί την οργή του εκδικητικού συζύγου της. Το μόνο που μπορεί να σώσει τώρα τον Λάρυ είναι….μια έξυπνη δικαιολογία.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπ.Γουάιντι

Επεισόδιο 4: «ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΠΙΝΓΚΟ»
Ο Λάρυ προκαλεί την οργή ενός Ιάπωνα εμπόρου έργων τέχνης αμφισβητώντας ότι ο πατέρας του υπήρξε Πιλότος-καμικάζι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Προσπάθεια του να απολογηθεί δεν πιάνει τόπο και οδεύει προς τη πανσιόν ηλικιωμένων όπου μένει ο πατέρας του. Εκεί πέρα, υποπτεύεται ότι το παιχνίδι Μπίνγκο είναι στημένο.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπ.Γουάιντι

Επεισόδιο 5: «Ο ΛΙΟΥΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ»
Ο Ρίτσαρντ Λιούις είναι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα: Πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού επειγόντως, αλλιώς….Ο Λάρυ και ο Τζεφ από την άλλη, είναι και οι δυο συμβατοί δότες, αν και αυτό δε σημαίνει ότι τσακώνονται για το ποιος θα προθυμοποιηθεί πρώτος!
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπ.Γουάιντι

Επεισόδιο 6: «ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ»
O Ξάδελφος του Ρίτσαρντ Λιούις που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ευχή των γενεθλίων του Λάρυ, πραγματικότητα. Με τη σειρά του, Ο Λάρυ έχει δεσμευτεί να εκπληρώσει την ευχή μιας άρρωστης νεαρής κοπέλας. Ένα σακάκι που ο Λάρυ υποπτεύεται ότι του έκανε κατά λάθος δώρο ο πατέρας τους, τον βάζει σε νέες ιστορίες..
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Στάινμπεργκ

 
  • Χρυσή Σφαίρα: Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς 2003
  • Βραβείο Emmy: Καλύτερης Σκηνοθεσίας Ρόμπερτ Μ. Βάιντ 2003